Smink-förvaring

Såhär har jag gjort med mina penslar. De stora penslarna/borstarna såsom powder, blush, foundation och fanbrush har jag i ett glas som egentligen är ett pennställ. De övriga penslarna har jag i en vas som är fylld med svarta och lila pärlor. Jag har även min brush cleanser och en mini-face mist stående i närheten lättåtkomliga.

Mina basprodukter har jag i ett lock till en svart skokartong. Jag tycker om att ha de samlade på samma ställe så man hittar de snabbt, vilket underlättar proceduren på morgonen. Jag är absolut ingen morgonmänniska men jag går ändå upp en halvtimme extra så att jag hinner lägga ner tid på att sminka mig ordentligt på morgonen. Inte för att jag behöver det utan för att det är så förbaskat kul!

Mina ögonprodukter har jag också i ett lock till en svart skokartong men även i glas. Jag har ögonskuggorna från Make Up Store upp och nervända eftersom locken är svarta men på baksidan står namnen på skuggorna vilket gör det lättare att veta vilken som är vilken. Mascaror och eyeliners står i glas så att man lättare hittar det man ska ha.


Läppstift, läppglans, ögonskuggor och annat smått och gott har jag bl.a. i presentförpackningarna som jag fått från Make Up Store. Helt perfekta för förvaring och så söta! Jag har alltid en handduk till att tvätta av penslarna, en handduk till att bara torka bort överflödiga skuggor från penslarna och ett hårband i frotté för att få bort håret, liggandes i närheten av mitt smink. Alltid bra att ha allt så nära som möjligt så man slipper springa runt och leta efter det man behöver.

 

Ja, såhär har jag ordnat med mitt smink. Hur gör ni?



Kommentarer
Hanna

Tror jag ska visa upp min samling snart igen, den uppdateras ganska flitigt xD :D

2010-01-03 @ 09:07:10
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Liz

Svar till Hanna:

JA gör det!! Jag älskar att se folks sminksamling. Min är under uppbyggande :P

Gärna tips på förvaring också ;)

Har du sett Blairs sminksamling:

http://www.youtube.com/watch?v=5MrZ8OtSis4&feature=player_embedded

2010-01-03 @ 09:23:35
URL: http://sminkliz.blogg.se/
Therése (Heartcore)

Åh, sådär har jag tänkt ställa mina penslar hur länge som helst. Det är supertjusigt :) Men kan inte hitta några bra pärlor, alla har varit väldigt kantiga och jag ville inte att de ska riva för mycket på borstarnas handtag.

2010-01-06 @ 12:53:16
URL: http://www.heartcore.se
Liz

Svar till Therése:

Jag hittade mina pärlor på Panduro. Vanliga pärlplattepärlor i svart och lila. De förstör inte penslarna/borstarna för de är i plast och ganska mjuka. :)

2010-01-06 @ 15:05:55
URL: http://sminkliz.blogg.se/
Tina (Beleza)

Fin samling. Måste speciellt berömma din fiffiga lösning med vasen och pärlorna så att penslarna står bra. Supersmart! :)

2010-01-06 @ 17:14:20
URL: http://beleza.blogg.se/
Emma

Mycket snyggt. Önskar jag kunde haft mina penslar ute så men katten äter på dom =( Min samling finns på bloggen http://beautybyemma.wordpress.com/2009/12/30/296/

2010-01-17 @ 20:15:35
URL: http://beautybyemma.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0