Nya dofterIdag använde jag ett presentkort som jag fick när jag fyllde år (eller var det i julklapp?) och köpte Avril Lavignes parfym Black Star samt Christina Aguileras första parfym.
De doftar helt underbart, men eftersom jag är så dålig på att beskriva dofter så blir det en produktbeskrivning som redan existerar:

Avril Lavigne Black Star
är en fusion av pulserande blommiga och fruktiga ackord. Den öppnar med ett krispigt grönt päron som väcker och framkallar doften. Hjärtat i doften omfattas av delikat rosa hibiskusblomma som utsöndrar en lyxig och fruktig aura. Detta exotiska blomster kompletteras av söta, saftiga och delikata svarta plommon. Doften sammansluts med ett djupt och mörkt chokladackord.

TOPPNOT
Mango, päron och svarta vinbär

MELLANNOT
Jasmin, röd hibiskus och lotusblomma

BASNOT
Sandelträ, vanilj, choklad och mysk

 

Christina Aguilera EdP är en sensuell doft. Toppnoten är full av exotiska vibrationer och energi. En mix av exotisk fruktsorbet, sprudlande tangerine och svartvinbärste. Mellannoten är blommig och superfeminin. En bukett av pioner, jasmin och plommonblommor. Basnoten är sexig och förförande. Krämig vanilj och sensuell mysk ger doften en provokativ personlighet. Flakongen och kartongen är inspirerad av vintage glamour.

 

TOPPNOT
Fruktnoter, tangerine och svartvinbärste

 

MELLANNOT
Pion, plommon och jasmin

 

BASNOT
Vanilj och mysk

 

Ett tips när man köper många parfymer är att köpa den lite mindre förpackningen, 30 ml, istället för 50 ml eller 100 ml, för parfymer håller bara i ca 3 år, sedan förändras doften. Har man då många parfymer som man alternerar mellan så hinner man aldrig annars använda upp dem innan de blir dåliga. Sina favoriter kan man ju köpa i den större storleken för de går nog åt relativt snabbt ändå.
Tänk även på att inte ta på för mycket parfym! 1-2 spray räcker gott och väl annars stinker man bara...Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0