Midsommar-sminkningen
Eftersom jag shoppade nya MAC-produkter dagen innan Midsommar så var jag så sugen på att prova dem. Dessutom känns det lite mer okej med bruna nyanser på dagtid, men eftersom man festar hela dagen och natten så vill man ju ändå ha en sminkning som funkar både dag och natt. Det fick bli med följande produkter:

- MAC Paint Pot i färgen Painterly som primer för att ögonskuggan ska sitta hela dagen/natten
- MAC ögonskugga i färgen Grain på hela ögonlocket och en bit över globlinjen
- MAC ögonskugga i färgen Folie i globlinjen och på ytterkanten av ögonlocket
- MUS Geleyeliner i färgen Black
- MUS Microshadow i färgen Jubilee ovanpå geleyelinern för att sudda ut linjen lite samt i utkanten av den nedre franslinjen
- Mascaran Voluminous x5 Carbon Black från L'oréal på de övre fransarna
- MUS Eyepencil i färgen Invitation innanför den nedre franslinjen
- Mascaran Define-a-lash volume från Maybelline på de nedre fransarna

Jag kunde inte bestämma mig för vilket ljus som faktiskt framhäver färgerna bäst så ni får flera bilder:

Nytt jobb-shopping!!Eftersom jag i torsdags skrev på papprena för mitt nya jobb så tyckte jag att jag var värd en liten shoppingtur och unnade mig därför lite godsaker. Egentligen var det bara parfymen som skulle bli min present till mig själv men jag tyckte jag var värd lite mer...Parfymen Pink Sugar Sensual (355 kr). Jag älskar ljusa, fruktiga, blommiga dofter och den här är helt fantastisk! Funderar på den vanliga Pink Sugar också. Jag fick även parfymprover på YvesSaintLaurent Parisienne och Puma Animagical.Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream (445 kr) och Daily Protective Base SPF 15 (210 kr). När jag köpte två Clinique-produkter så fick jag en liten gåva med deras Long Last Lipstick Blushing Nude, Lash Power Mascara Black Onyx och Turnaround Instant Facial. Jag fick också prover på deras olika foundations.IsaDoras Ögonskuggspalett nr 10 Khakis (59 kr) i massa härliga bruna nyanser.MACs ögonskuggor Grain och Folie (160 kr/styck), MACs Paint Pot Painterly (190 kr), MACs eyeliner nr 210 (200 kr) och två gratisprover på deras foundations Fix Fluid och Face & Body.

Ja, det här blir andra gången jag provar MAC och det är väldigt spännande, men jag kommer alltid älska Make Up Store.

Ny pensel-förvaringJag har fixat en ny förvaring till mina sminkpenslar/borstar. Jag använde mig av förpackningarna som jag fick när jag köpte parfymerna Twenty Forever och Your Valentine. Ansiktspenslar och borstar i den vänstra lådan och ögonpenslar och borstar i den högra. Alltid kul med förändringar på sminkbordet.

Nytt från frisören

 

I måndags var jag hos min frisör Camilla för att klippa topparna och ljusa upp håret lite till. Då passade jag även på att köpa lite nya hårprodukter:

 

- L'anza Healing Moisture Schampo (179 kr)
- L'anza Healing Moisture
Hair Masque (199 kr)
- L'anza Powder Up Texturizer
, L'anzas motsvarighet till Osis Dust It. (129 kr)

Eftersom en produkt som jag ville ha inte fanns kvar i lager i måndags så var jag förbi salongen idag igen för att köpa den.

- L'anza Healing Smoother Straightening Balm som tar bort frissigt hår och gör det rakare, gör håret glansigt och minskar torktiden, skyddar mot värme och UV-strålar samt bevarar hårfärgen. WOW, vilken allt-i-allo-produkt! (189 kr)


Inramade ögon i rosa
Något som jag har börjat göra mycket på sista tiden är att alltid ha en lite mörkare färg i globlinjen. Det ger ett fint djup till ögat samt ramar in dem på ett bra sätt.

Jag har använt följande produkter:
(allt från MUS om inget annat anges)
- High Tech Lighter Platina som eyeprimer
- En rosa nyans från min Coastal Scents 88 Ultra Shimmer Eye Shadow Palette på hela ögonlocket
- En svart nyans från samma palette i globlinjen
- Cake Eyeliner Black på övre fransraden
- Eyepencil Invitation innanför nedre fransraden
- Mascaran Voluminous x5 från L'oréal på de övre fransarna
- Mascaran Define-a-lash Volume från Maybelline på de undre fransarna

Jag har även kommit på att Define-a-lash-mascaran är toppen på de undre fransarna då den är lätt att applicera där samt separerar dem fint. På de övre funkar den om man inte har någonting annat på ögonen förutom mascara, för då ger den ett naturligt resultat, men ni vet nog vid det här laget att jag inte är så mycket för naturliga fransar... Jag vill ha svarta, långa, tjocka fransar som syns!

Liz gillar - Halva lösögonfransar

Halva lösögonfransar kan få vilken sminkning som helst att lyfta och bli grymt snygg! Här har jag bara en ljus ögonskugga, svart eyeliner på övre fransraden och svart eyepencil innanför nedre fransraden samt mascara, och utan lösögonfransarna hade den varit ganska trist och vanlig, men de halva lösögonfransarna gör ögonen lite mer kattlika och alldeles lagom party. Mycket lättare att applicera än hela lösögonfransar också.

RSS 2.0