HöstnaglarJust nu har jag nagellacket Svea från Make Up Store på naglarna för lite höstkänsla.

Nya parfymerKicks har 20% på alla sina parfymer fram till den 2a november så jag passade på att köpa två dofter som jag har spanat lite på ett tag; Escadas Marine Groove (435 kr) och Armanis Acqua di Gioia (469 kr). Jag kanske köper någon mer parfym innan erbjudandet tar slut men egentligen har jag redan för många nya parfymer (12 st i år...)Eftersom jag numera alltid ber om produktprover då jag handlar så fick jag tre parfymprover:
- Hypnotic Poison från Dior
- Siren från Paris Hilton
- Fancy Love från Jessica Simpson

Jag kommer inte att köpa någon av dessa i stor flaska då ingen tilltalade mig direkt, men kanske Jessica Simpsons tidigare doft Fancy blir inhandlad. Vi får se.

Nytt från MACJag var inne på MAC i veckan och blev helt såld på deras My Dark Magic Eye Shadow (215 kr)! Så sjukt snygg ögonskugga och förpackning så den fick följa med mig hem tillsammans med French Quarter Greasepaint Stick (185 kr) som är en primer som ger skuggan en intensivare färg.
My Dark Magic Eye Shadow

Nytt från Estée Lauder


Estée Lauder hade ett erbjudande, att om man köpte två produkter från de så fick man en present värd över 1000 kr! Jag köpte Take It Away LongWear Eye and Lip Makeup Remover (265 kr) och Take It Away Total Makeup Remover (280 kr), för sminkborttagning kan man aldrig få för mycket av. Har inte öppnat de ännu då jag vill avsluta de som redan är påbörjade så jag kan inte säga om de är värda sitt pris eller inte.

Presenten som man fick var följande:
- Pure Color Eyeshadow: Ivory Slipper nr 10, Sugar Biscuit nr 60, Silver Bell nr 48, Amethyst Spark nr 09
- Sumptuos  Bold Volume Lifting Mascara
- Pure Color Crystal Lipstick

- Perfectionist Wrinkle Lifting Serum
- Time Zone Line and Wrinkle Reducing Creme SPF 15
- Gentle Eye Makeup Remover
- Stor rosa necessär i krokodilimitation

Nytt från CliniqueFör någon vecka sedan inhandlades 7 day scrub cream (255 kr) och Turnaround Instant Facial Masque (420 kr) från Clinique. Helt fantastiska produkter som ger en babylen hud och känns härligt lyxiga att använda.

7 day scrub cream har små fina korn som rengör huden på djupet på ett behagligt sätt. Man kan avända den varje dag då den är mild och använder man Cliniques 3 stegs system så ska det göras efteråt.

Turnaround Instant Facial Masque är en blandning mellan ansiktsmask och peeling, och ska sitta på i ca 5 min för att sedan masseras av. Den tar fram nya hudceller på flera nivåer och ger en hud som är fräschare, mjukare och ger en jämnare hudton. Man kan använda den 2-3 ggr/vecka och däremellan kan man använda Turnaround Concentrate Visible Skin Renewer för att upprätthålla en mjuk och fin hud.
RSS 2.0