ParfymproverNär jag var och köpte födelsedagspresenter här i veckan så fick jag två produktprover från parfymavdelningen,
Fuel For Life från Diesel och Amor Amor från Cacharel. Jag tyckte att Cacharels doft var snäppet bättre än Diesels men båda doftar jättegott och får hamna i min lilla samling av parfymprover. Dofterna beskrivs såhär:

Diesel Fuel For Life är en blommig parfym som passar alla kvinnor och tjejer. Parfymen inleder med toppnoter av mandarin och rosépeppar för att sedan övergå i hjärtnoter av jasmin och muskot. Avslutningsvis avrundas Diesel Fuel For Life i basnoter av patchouli och vetiver. Diesel Fuel For Life är en parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
(källa: http://www.modegallerian.se/parfym)

Amor Amor är en varm och fruktig Cacharel parfym för den sofistikerade kvinnan. Cacharel Amor Amor är en passionerad och sensuell parfym som hyllar kärleken. Denna Cacharel parfym inleder med toppnoter av mandarin och svarta vinbär för att sedan övergå i hjärtnoter av rosa grapefrukt och blodapelsin. Slutligen avrundas Cacharel Amor Amor i basnoter av vanilj, mysk och amber. Amor Amor är en Cacharel parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
(källa: http://www.beautyplanet.se/Kvinna/Parfym)

Min parfymprovssamling

Förvaringen

 

Samlingen

 

 

Nya tillskottet L.A.M.B. av Gwen Stefani fick jag via Cosmopolitan.

 

Popstjärnan Gwen Stefani’s parfym LAMB (Love. Angel. Music. Baby.)  blev en stor succè världen över.

Stefani ville att doften skulle ha en ljus, fräsch och ren känsla och det är faktiskt precis vad den har. Parfymen har toner av päron, jasmin, rosor, liljekonvaljer och andra blommor med inslag av citrus.

Doften sitter i länge och är  vardaglig snarare än sexig. Den är mjuk och mild, men också ganska diffus med en ren och somrig bas.

(källa: http://www.parfymguiden.se/blog/2009/02/gwen-stefani-lamb-dam-parfym-recension/)

A girls best friend

Igår använde jag mig av min nyinköpta ögonskugga A girls best friend från Make Up Store och resultatet blev såhär:
Jag använde mig av följande produkter:
(allt från MUS om inget annat anges)

- Paint Pot i färgen Painterly från MAC som primer över hela ögonlocket upp till ögonbrynet
- M/S Green Tea på ögonlocket och upp i globlinjen
- M/S A girls best friend i globlinjen för djup till ögat
- M/S Satin under ögonbrynet för att ljusa upp
- Gel Eyeliner Black vid övre franskanten för att markera ögat
- M/S A girls best friend ovanpå eyelinern för längre hållbarhet och en kul effekt med mörkgrönt istället för svart (syns inte så bra på fotona men i verkligheten)
- Eyepencil Golden Days innanför nedre franskanten för att markera ögat
- M/S A girls best friend i ytterkanten av nedre fransraden för att binda samman den mörkgröna effekten
- Mascaran Extra-Volume från Yves Rocher på ögonfransarna
- Mascaran High Impact från Clinique ovanpå den andra mascaran för mer effekt

Nytt från Make Up Store


Äntligen var jag tillbaka på Make Up Store! Eftersom jag har bytt jobb så går jag inte dit på lunchen längre och eftersom jag är trogen "mitt" Make Up Store så har det inte blivit några inköp där på hela sommaren. Eftersom det råkade vara en liten klubbkväll den dagen så fick jag 20% rabatt plus fina gratisgrejer...

(Utan blixt)

(Med blixt)

Jag hittade jättefina ögonskuggor och fick en blush på köpet! Från vänster: M/S Choco d'or, M/S A girls best friend, Blush Passionate Pink. Skuggorna kan man göra jättefina naturliga sminkningar med och eftersom min vardagssminkning just nu består av mörkt i globlinjen så är de toppen. Man får ett lagom djup till ögat om man är försiktig och bygger upp sminkningen, men man kan också få en riktigt mörk sminkning om man vill det.


 

Nagellacket Monica fick jag gratis, men Nail Hoof Stick (för att peta ner nagelbanden) och glasfilen köpte jag.

 

 

Jag införskaffade lite nya penslar också. Puderborsten (nr 377) har jag suktat efter ett tag men det har känts lite fel att köpa en ny bara för att den är snygg när min andra puderborste funkar utmärkt, men nu slog jag till ändå.
Nr 117 och 110 har jag redan men behövde dubletter för att slippa tvätta dem varje dag.

377 - Powder brush

216 - Synthetic shading

117 - White blending

110 - Eyeshadow brush angle

 

 

Dual Foundation i färgen Helsinki är helt fantastiskt! Man ser osminkad ut fast man ändå får en jämn och fin ton. Oil blothing paper "absorberar överflödig olja och reducerar blanka partier i ansiktet" = bra! Eyepencil Darkest Shadow ska ge mig ännu mörkare ögon...

 

 

Jag fick en necessär, en väska till puderdosorna och två prover gratis! En Mud Mask och en Body Scrub Orient.

 

 

Två härliga Make Up Store-väskor fick följa med mig hem också. Jag har typ alla som finns och dubletter på det, men det är ju så himla härligt med gratisgrejer...

RSS 2.0