Glossybox Augusti 2012

Igår kom min andra Glossybox, och den var betydligt bättre än den första. Jag är verkligen såld på den här idéen! I mitt inlägg om min första Glossybox berättar jag mer om vad det är för något.
 
Här är produkterna:
 
 
1. Beauty Elixir från Orofluido (full size)
2. Pure Mineral Blush från BM Beauty
3. Lip Kiss från Mschic (full size)
4. Body lotion från Weleda
5. Lipstick från Glossybox (full size)
 
Mer info om dem:
 
 
 
Det ska verkligen bli kul att testa allt. Recensioner kommer.

Glossybox-recension: Anatomicals - Farewell the Scarlet Pimplehell, Cleansing Mud Mask

Det är dags för min sista recension av mina Glossybox-produkter som jag fick i juli. Sist ut är Anatomicals - Farewell the Scarlet Pimplehell, Cleansing Mud Mask
Denna mudmask ökar effektivt cirkulationen och gör rent hyn på djupet. Masken kommer i portionspåsar och kostar 39 kr för 15 ml.
 
 
Eftersom jag själv inte har några problem med min hy så bad jag istället min kille, som i och för sig inte heller har några problem med sin hy men har en lite fetare hy än mig, att prova den.
Det var en grön/grå lermask som torkade på hyn och fick sköljas av. Jag trodde inte på min kille när han sa att den luktade pissoar men efter att själv ha sniffat på den kan jag konstatera att ja, den luktar piss. På riktigt.
Det stack lite i huden när han smetade ut masken på huden men det la sig efter ett tag. Direkt efteråt kändes huden ren och mjuk, så en helt ok ansiktsmask för personer som har pormasker eller finnar. Om man kan stå ut med lukten..
 
Betyg:



Liz testar - L'oréal Volume Million Lashes Extra Black Mascara

Nästa mascara som ska testas är L'oréal Volume Million Lashes Extra Black Mascara. De andra mascarorna som har testats finns här och här och här och här. Alla mascaror som ska testas finns här.
 
Produktinformation
Den miljoniserande borsten har många mjuka piggar som kommer åt varje frans. En ny smart behållare ger exakt mängd formula för 100% klumpfritt resultat.
Pris: ca 175 kr
Såhär ser mina fransar ut utan mascara:
 
Resultat:
 
Det här är en av de bästa mascaror som jag har testat hittills. Gummiborsten separerar fransarna snyggt och ger de både längd och volym, samt mycket svärta. Borsten är enkel att arbeta med och förpackningen är riktigt snygg. Finns inga minus med denna mascara. Fantastisk!
 
Betyg
 

Glossybox-recension: BrilliantSmile - Whitening+ Toothpaste

Det är dags för nästa recension av mina Glossybox-produkter, nämligen BrilliantSmile - Whitening+ Toothpaste. Denna tandkräm ska göra tänderna vitare utan att skada emaljen. Den ska ta bort ytliga missfärgningar och bidra till en fräsch munhälsa. Den ska även motverka ilningar, uppkomst av karies och plack. Den kostar 149 kr för 65 ml. 
 
 
Mitt första intryck var att den doftar väldigt mycket mint och jag kan ha lite svårt för det. Jag valde att fokusera på om tänderna verkligen blir vitare eftersom det är det som den är känd för, men jag kunde inte slutföra testet för jag klarar inte av smaken.
Då jag inte var överförtjust i smaken så försökte jag först bara borsta tänderna på kvällen med BrilliantSmile, på morgonen använde jag min vanliga tandkräm, men efter några dagar med enbart BrilliantSmile på kvällarna valde jag istället att använda BrilliantSmile mer som ett komplement till min vanliga tandkräm på kvällen.
Jag har väldigt svårt för tandkrämer i allmänhet och kan endast använda Sensodyne Gentle Whitening när det kommer till smaken.
Ett stort minus är att smaken sitter kvar som en bismak i munnen ganska länge.
Designen på förpackningen är verkligen läcker och ser inte ut som en tandkräm. Själva tandkrämen är starkt turkosblå och löddrar mycket bra så man behöver bara använda lite.
 
Förpackningens design: 5
Att ta bort missfärgningar på tänderna: Vet ej
Att ge långvarande effekt mot dålig andedräkt: Vet ej
 
Eftersom jag inte kunde slutföra testet bad jag istället min kille att prova BrilliantSmile då han inte är lika känslig som mig när det gäller tandkrämer. Han tyckte att smaken var väldigt plastig och kändes som att man försöker dölja smaken av allt konstigt som de har i tandkrämen. Han var verkligen inte imponerad över denna smakmässigt och ville inte fortsätta använda den.
 
Betyg
 
 

Shopping

Ibland sätter shopping-suget in och då är det bara att gå ut på lunchen och stilla det :)
 
Viva La Juicy La Fleur från Juicy Couture - den lättare varianten av Viva la Juicy (som jag har och älskar!)
 
 
Bra underlack från Essie - som medlem i Kicks fick jag ett nagellack gratis om jag köpte två från Essie. 
 
  
Crème Brulée Shower gel från Philosophy - doftar verkligen vanilj och bränt socker vilket i mitt tycke är en underbar kombo att äta, och ja, den doftkombon funkar alldeles utmärkt på kroppen också. 
 
 
No Drought från Lush - ett torrschampo som funkar riktigt bra, även för att bara ge volym eller göra det lättare att tuppera håret. Enkelt att applicera, går snabbt in i håret och lämnar inga ljusa spår i håret som vissa andra torrschampon kan göra.
 
 
Masterpiece High Definition Mascara och Masterpiece Max High Volume & Definition Mascara från Max Factor - Fler mascaror från Max Factor att prova! 
 
FLO - Refillable Fragrance Atomizer - för att kunna ta med sig sin favorit-parfym på resan. Jag reser ofta med endast handbagage och då är denna toppen. Man kan även byta parfym i den, det är bara att rengöra med alkohol och varmt vatten.
 
LdB Vitalizing Sweet Pea & Silk Lotion - jag kan aldrig få för många body lotions.
 

Glossybox-recension: Alessandro - Heel Rescue Balm

Det är dags för nästa recension av mina Glossybox-produkter, nämligen Alessandro Heel Rescue Balm.
Denna produkt beskrivs som lyx för fötterna, berikad med ingredienser som förhindrar uppbyggnaden av hård hud och ger ett långvarigt härligt resultat. Den kostar 139 kr för 100 ml.
 
 
Det är svårt att veta om denna produkt verkligen förhindrar att hård hud bildas på fötterna eftersom det kräver en lite längre testperiod. 
Doften är en mild mint-variant som passar mig väldigt bra eftersom jag egentligen inte gillar mint-dofter, och vissa fotkrämer kan vara väldigt starka i doften. Jag gillar förpackningen som har en läcker färg, det enda minuset är kanske att den känns lite väl plastig. Det är toppen med en tub och ingen burk. Konsistensen var lagom krämig och lätt att smörja fötterna med. Den gick snabbt in i huden och gav en skön känsla. En bra fotkräm som mjukar upp fötterna, men har man problem med pirr i fötterna ska man nog satsa på en fotkräm med starkare doft och kylande effekt.
 
Betyg
 
 

Baresso.se

För någon dag sedan fick jag hem min beställning från Baresso.se
 
 
Ga.Ma CP1 Ceramic Plattång
Jag beställde en extra plattång som jag kan ha på jobbet eftersom mitt hår alltid blir lockigt när det är fuktigt ute, och med hösten och vintern i antågande så kändes det nödvändigt.
 L'Oréal Professionnel Absolut Repair Schampo och inpackning 500ml
Det här är min 3:e förpackning med schampo och min 2:a inpackning från samma märke. Jag hade redan en extra balsam hemma och de hade paketpris på schampo + inpackning. Dessa produkter funkar riktigt bra i mitt hår.
Redken Extreme Iron Repair 150ml
Redken är mitt absooluta favorit-märke när det kommer till schampo, balsam och inpackning, och jag behövde fylla på med detta värmeskydd som jag alltid har i håret innan jag fönar och plattar det.
Kerastase Elixir Ultime 125ml
Jag har varit nyfiken på Kerastases produkter till håret länge men aldrig kommit till skott så nu tänkte jag prova deras motsvarighet till MoroccanOil. Jag har hört mycket bra om denna produkt så det ska bli spännande.
MoroccanOil Pump
Jag älskar min MoroccanOil men jag tycker inte om att den är i en glasflaska eftersom jag är livrädd att tappa den i golvet då den blir hal av oljan och är man inte försiktig så får man ut för mycket olja i handen eftersom den inte har en pump, men detta åtgärdar jag nu.
Nashi argan
Jag fick även ett produktprov på schampo, vilket alltid är trevligt.

Nytt från Clinique

Det kanske är dags att införa köpstopp på Clinique-produkter:
(Den svarta ögoncrèmen är från Make Up Store och gömde sig bland mina Clinique-produkter)
 
 
Jag har varit ute och rest ganska mycket på sista tiden (Oslo, Köpenhamn, Paris, Turkiet, Prag och Budapest) så då blir det mycket taxfree-shopping.
 
Följande produkter är några av mina favoriter:
7 day scrub cream (bästa ansiktspeelingen!)
Liquid facial soap mild (bästa ansiktsrengöringen!)
Clarifying lotion 1 (bästa ansiktsvattnet!)
Superdefense spf 25 age defense moisturizer (bästa dagcrèmen!)
Super rescue antioxidant night moisturizer (bästa nattcrèmen!)
 
Följande produkter är ännu oprövade av mig:
Sparkle skin body exfoliating cream (body scrub, har hört mycket bra om den, men gillar egentligen inte att ha burkar i duschen istället för tuber)
Redness solutions daily relief cream (jag har provat en testburk av denna men det är svårt att se resultat på så lite produkt som man får i dem så jag investerade i den stora. Förhoppningsvis tar den ner det röda i ansiktet på mig så jag slipper använda foundation/puder)
All about eyes serum de-puffing eye massage (jag gillar Garniers eye-roller och den här kommer antagligen vara ännu bättre)
 
 

Liz testar - Max Faxtor False Lash Effect Fusion Mascara

Nästa mascara som ska testas är Max Faxtor False Lash Effect Fusion Mascara. De andra mascarorna som har testats finns här och här och här. Alla mascaror som ska testas finns här.
 
Produktinformation
Det bästa av två världar! Nya Fusion Mascara kombinerar succé-borsten från vår prisbelönta bästsäljare False Lash Effect Mascara med vår mest förlängande formula någonsin. Resultatet? 3-i-1-effekt! Du får knockout-volym, svindlande längd - och 100% fransglamour! En större borste lyfter automatiskt på mer mascara och fördelar den dessutom jämnt över hela din ögonfrans stället för att bara dumpa allt vid fransbasen. Vår patenterade Liquid Lash-formula innehåller särskilda fransförlängningsfibrer som förstärker intrycket av alla dina fransar genom så dramatisk längdökning att de aldrig verkar vilja ta slut. Allt för att göra dina ögonkast sådär oemotståndligt kvinnliga, glammiga, sexiga - varje gång!
Pris: ca 175 kr
 
Såhär ser mina fransar ut utan mascara:
 
Resultat:
 
Det här är den första mascaran någonsin som jag provar från Max Factor, och jag har blandade känslor för den. Jag gillar färgen på förpackningen, även om den känns lite plastig. Borsten däremot har jag riktiga problem med, den är gigantiskt tjock! Jag gillar att det är en gummiborste och fransarna blir långa, men tyvärr inte tillräckligt svarta och ibland klumpar dem ihop sig. Det kräver koncentration att applicera mascaran utan att få den stora borsten i ögat. Den är trubbig framtill vilket jag inte alls gillar eftersom det är svårt att komma åt fransarna längst in. Gummistråna på borsten är dessutom ganska korta och jag känner inte att de kan borsta igenom mina fransar ordentligt för att separera dem och ge svärta runt hela fransen. Borsten drar ner betyget rejält och det tar för lång tid att arbeta med denna mascara. Det positiva är å andra sidan att jag har blivit lite sugen på att testa fler mascaror från samma märke, eftersom jag anar potentialen bakom märket.
 
Betyg
 

Glossybox-recension: Alessandro - Pro White Nail Polish

Det är dags för nästa recension av mina Glossybox-produkter, nämligen Alessandro - Pro White Nail Polish.
Detta nagellack ska, tack vare ett speciellt pigment, neutraliserar missfärgningar på nagelytan som kan uppstå av bl.a. färgade nagellack. Man ska få ett "glossigt" resultat på nageln. Den kostar 119 kr för 10 ml.
 
 
Jag gillar idéen då jag verkligen stör mig på mina naglar utan nagellack. De ser oftast lite missfärgade ut på toppen eftersom jag alltid har nagellack på dem men jag är även väldigt noga med att använda underlack varje gång. 
Borsten var lagom bred och lätt att applicera med. Lacket torkade fort så att man snabbt kan applicera nagllack ovanpå om man vill. Nageln fick ett "glossigt" resultat men det ger även andra underlack/överlack. Jag tror att resultatet syns mer på lång sikt, så ev uppdaterar jag denna recension längre fram. I nuläget känns det som att man lika gärna kan köpa vilket annat underlack som helst för att få den glossiga ytan.
 
Design: 3
Resultat: 3
Generellt: 3
 
Naglarna före:
 
Naglarna efter:
 
Betyg:
 
 
 

Lila naglar

Jag provade nagellacket som jag köpte från H&M i förra veckan och jag älskar verkligen färgen! Kvaliteten är precis som jag förväntade mig, nagellacket började flagna längst upp på nageln redan dag 2. Att det har hållit bättre på resten av nageln är enbart tack vare överlacket Seche Vite. Jag gillar att lacket är enkelt att applicera, borsten är lagom stor, lacket är lagom tjockt och ett lager hade kunnat räcka. Det torkade snabbt av sig själv, men jag hjälper ändå till med snabbtorkande överlack. Förpackningen är himla snygg vilket alltid är en bonus. Ett helt okej nagellack om man gillar att byta lack och färg ofta eller använder ett bra överlack. Jag föredrar att ha mitt nagellack på i 1-2 veckor vilket är fullt möjligt med OPI, Essie och Seche Vite ovanpå. 
 
Uppdatering:
Nagellacket var svårt att få bort - det lila försvann snabbt och sedan fanns det silvriga kvar på nageln, och det fick man verkligen arbeta med att få bort. Ett stort minus i mina ögon!

Liz testar - Estée Lauder Sumptuous Mascara

Nästa mascara som ska testas är Estée Lauder Sumptuous Mascara. Denna mascara är dubbelt så dyr som mascaror från L'oréal, Maybelline, Max Factor etc men det behöver inte göra den bättre. De andra mascarorna som har testats finns här och här. Alla mascaror som ska testas finns här.
 
Produktinformation:
Massor av volym. Är lätt och luftig i konsistensen för att böja och lyfta fransarna. Definierar också fransarna för att understräcka konturen och skilja fransarna utan att klumpa sig. För optimal effekt använd Lash Primer Plus under. 
Pris: ca 305 kr
 Såhär ser mina fransar ut utan mascara:
 
Resultat
 
Jag tycker inte att denna mascara separerar fransarna tillräckligt bra. Man får jobba mycket för att få de svarta och det kan vara det som gör att de klumpar sig lite. Topparna på fransarna blir inte spetsiga utan lockar sig nästan lite, vilket jag inte uppskattar. Jag använde i och för sig inte Lash Primer Plus under som de rekomenderar, men en mascara som inte klarar jobbet själv får sämre betyg. Jag gillar inte heller borsten då jag föredrar gummiborstar, men jag gillar den lite lyxiga förpackningen. Det höga priset (305 kr!) drar ner betyget. Det finns betydligt bättre mascaror där ute för en vettigare slant.
 
Betyg
 

Eleven.se

Jag fick hem några varor från Eleven.se i förra veckan:
 
 
Björk & Berries produkter doftar himmelskt gott och jag som har en förkärlek för smultron var tvungen att ha deras Body Lotion och Body Scrub i doften Wild Strawberry. Jag har inte provat dessa ännu så det kommer en recension senare.
Too Faced primer Shadow Insurance är jag väldigt sugen på att prova då Xparkage på Youtube pratar sig varm om den, och hon borde veta, så duktig som hon är på smink.
Här ska testas och recenseras!

Liz gillar - Biotherm Lait Corporel

En av de bästa body lotions jag någonsin har provat är Biotherm Lait Corporel. Den är dryg och går lätt in i huden, man blir väldigt mjuk och smidig efteråt. Doften är härligt fräsch (citrus) och jag älskar pumpflaskorna. Den mer oljiga versionen Biotherm Baume Corps - Oil Therapy funkar extra bra på sommaren då man blir lite fint glansig av den. Doften ska vara aprikos men den är väldigt snarlik Biotherm Lait Corporel.
De stora flaskorna på 400 ml finns bara ibland i affärerna (runt sommaren och ev julen) men i taxfree-shoppen på olika flygplatser finns de nästan alltid. Priset ligger på ca 200-250 kr.
 

Glossybox-recension: Odd Molly - "Sun-Day" Post Sun Lotion

Det har blivit dags att börja recensera mina Glossybox-produkter och först ut är Odd Mollys - "Sun-Day" Post Sun Lotion. Detta är en "Efter sol-kräm" som man använder på hud som har varit i solen och som ger en lugnande och svalkande känsla. Den återfuktar snabbt solkysst hy och innehåller Aqua Cacteen från Mexiko. Den kostar 245 kr för 150 ml.
 
Mitt första intryck var att krämen var väldigt tunn och doftade mycket parfym. Det här är alltså ingen kräm för doftkänsliga. Jag gillar doften även om den är lite skarp och jag uppskattar att krämen snabbt går in i huden. Däremot tycker jag nog att den nästan "bränner" lite på huden när jag har applicerat den, men känslan försvinner snabbt. Jag tycker om förpackningen både utseendemässigt och för att det är en praktisk tub. Priset drar däremot ner betyget lite.
 
Design: 5
Doft: 4
Konsistens: 5
 
 
Betyg
 

Shopping 7/8

Det blev lite lunch-shopping i tisdags:
 
 
Mascaran från L'oréal vet jag är superbra men den från Max Factor blir min första mascara från det märket. Det ska bli spännande att se om de kan leverera.
Nagellacket är faktiskt från H&M:s egna märke och sedan jag upptäckte OPI och Essie brukar jag inte köpa andra märken än dem, men färgen var så fin och jag har ju super-snabbtorkande-överlacket Seche Vite så det ska nog hålla en vecka i alla fall.

Mascaror i överflöd

Här är mascarorna som ska testas:
 
 
Recensioner hittar ni här och här och här och här.

Liz testar - L'oréal Telescopic False Lash Mascara

Nästa mascara som ska testas är L'oréal Telescopic False Lash Mascara. Jag upplever att L'oréal gör de bästa mascarorna för mina fransar. De andra mascarorna som har testats finns här.
 
Produktinformation:
Telescopic False Lash - En förlängande mascara med strechiga mikrofibrer.
Den teleskopiska borsten fångar varje frans - även de små och tunna fransarna.
Formulan skapar en bladstruktur så kallad “liquid crystals”/”flytande kristaller”. Denna avancerade wrap-around formula skapar en film omkring fransen som ger struktur och volym. Den krämiga och elastiska formulan fördelar mascaran jämnt över fransarna. Varje enskild frans kapslas in och byggs upp med gränslös längd. Formulan är också berikad med extra svarta pigment som ökar intensiteten.
Pris: ca 165 kr
Såhär ser mina fransar ut utan mascara:
 
 Resultat:
 
Det här är en av de bästa mascarorna jag har testat hittills. Enkel att jobba med och man kan bygga upp intensiteten på färgen. Den här mascaran passar väldigt bra på egen hand, utan eyeliner, kajal eller ögonskugga. Eftersom borsten är så smal kommer man lätt åt fransroten utan att kladda på ögonlocket ovanför. Mina fransar blir betydligt rakare av denna mascara jämfört med andra. Jag upplever att mascaran verkligen fastnar hela vägen ut på den tunnaste delen av fransen vilket verkligen ger en förlängande effekt. Den separerar även fransarna fint och gör de otroligt svarta. Förpackningen är snygg och känns lite exklusiv. Högsta betyg!
 
Betyg

Sminkning

I lördags hade min kille spelning med sitt band så då sminkade jag ögonen med min Naked-palette från Urban Decay. Jag började med skuggan SIN över hela ögonlocket, sedan la jag SIDECAR i globlinjen och upp en bit över mot ögonbrynet. Jag mörkade gradvis med SMOG och DARKHORSE för att avsluta med lite CREEP i globlinjen. Jag la skuggan VIRGIN under ögonbrynet för att ljusa upp och sudda ut skuggorna. Under ögonen la jag först SMOG och sedan DARKHORSE. Här kommer lite bilder på det:
 
 

Divine Swine från OPI

En av mina absoluta favorit-nagellack är Divine Swine från OPIs kollektion The Muppets:
 
 
Jag vill minnas att jag hade ett annat nagellack under eftersom Divine Swine är ganska tunt i konsistensen, men jag minns inte riktigt vilket av följande nagellack jag använde:
Louvre me Louvre me not från OPI
Purple with a purpose från OPI
Jamaica me crazy från Essie
Jag tror att alla tre skulle fungera bra och framhäva det lila och glittriga i Divine Swine.
Det enda negativa med nagellacket är att det är riktigt svårt att få bort! Glitterkornen verkar nästan fastna på nageln trots underlack. Därför använder jag inte Divine Swine så ofta som jag hade velat.
 
 
 

NAKED från Urban Decay

När jag och killen var i Paris i maj så var ett besök till Sephora självklart. Jag visste redan från början vad jag skulle köpa och kom hem med följande:
 
 
 "The Naked-palette" har nog varenda smink-youtube-tjej använt och det var lite magiskt att få stå och hålla den i handen och köpa med den hem. Färgerna är väldigt användbara och eftersom jag mest har neutrala färger på ögonen numera så passar den mig perfekt. Kvinnan som stod vid UD-disken var väldigt trevlig och vi pratade mycket om deras produkter och det slutade med att hon skickade med mig deras Eye Primer Potion - både den vanliga och en skimrande.
Nu när Sephora ska öppna i Täby till hösten får vi verkligen hoppas att de kommer ha alla utländska sminkmärken, som t.ex. Urban Decay.
 
 
Urban Decays Skindinävia Long-lasting makeup setting spray var också ett måste. Den håller foundation, blush, consealer och ögonskugga på plats hela dagen och kvällen (16 timmar enligt Urban Decay). Den ska se till så att sminket sitter kvar och inte smälter trots värme och fukt, eller gör huden torr under vinter och kyla. Man använder den när allt smink är på plats, och sprayar på i ett X och ett T för att få bästa hållbarhet. Sprayen är väldigt fin och känns knappt mot ansiktet. Och ja, den funkar!
 
Mer hann det inte bli för vi hade ett pressat tidsschema och Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame och Louvren gick såklart före Sephora.

Liz testar - Maybelline One by One Satin Black mascara

Det är dags för lite mascara-tester. Jag letar alltid efter den perfekta mascaran som ger långa, tjocka, svarta fransar som ramar in ögonen, och det kommer hela tiden ut nya på marknaden.
Först ut i mascara-testet är Maybelline One by One Satin Black mascara (alltid så extremt långa namn!). För info så målar jag alltid två lager mascara, det första för att separera fransarna och ge dem längd, det andra för att göra dem riktigt svarta (mina egna är nästan genomskinliga).
 
Produktinformation:
Upplev fantastisk volym utan klumpar med One by One Satin Black! För ännu djärvare och svartare fransar.
One By One Satin Black innehåller extra svarta pigment och har mjukgörande formula av vitamin C och Aha fruktextrakt som ger släta och klumpfria fransar. Den unika gummiborsten med 300 borst – 3 för varje frans - fångar Satin Black alla dina fransar för en voluminös look!
Pris: ca 145 kr
Såhär ser mina fransar ut utan mascara:
 
Resultat:
 
Jag gillar att fransarna blir riktigt svarta och långa, men mascaran har en förmåga att göra mina fransar lite ostyriga istället för raka. Man tänker inte på det, förutom om man kommer så nära som på korten här ovan, men det drar ändå ner betyget lite. Borsten är lätt att arbeta med - jag föredrar gummiborstar då de separerar fransarna mer än andra borstar. Förpackningen känns tråkigt plastig men jag gillar den svarta korsetten på. Precis som produktbeskrivningen säger så blir det inga klumpar och man kan få fransarna riktigt svarta, och med tanke på hur tunna mina fransar är så gör den ett bra jobb.
 
Betyg
 
 

Glossybox Juli 2012

Igår kom min allra första Glossybox! Jag har varit sugen på att prenumerera på en skönhetsbox ända sedan det dök upp på alla youtube-kanaler som jag följer från USA och UK, men inte vetat att det kommit till Sverige förrän alldeles nyligen. Jag tänkte att ni kunde få vara med på öppningen av boxen:
(info om vad det är och hur man kan skaffa sig en själv kommer längre ner)
 
Paketet såg ut så här när det kom (jag täckte över min adress med ett svart häfte)
 
 
Inuti det svarta ytterpaketet låg en rosa ask. När man öppnade asken var produkterna insvepta i svart papper med rosa rosett och låg på en bädd av svarta papperstussar för att inte skadas i frakten. Ovanpå fanns ett kort med info om alla produkterna.
 
 
Innanför det svarta pappret och rosetten låg produkterna såhär.
 
 
Här är produkterna:
 
 
1. "Sun-day", Post Sun Lotion från Odd Molly (full size)
2. Whitening+ Toothpaste från BrilliantSmile (full size)
3. Pro White Nail Polish från Alessandro
4. Heel Rescue Balm från Alessandro
5. Farewell the Scarlet Pimplehell, Cleansing Mud Mask från Anatomicals (full size)
 
Mer info om dem:
 
 
Den rosa asken är så söt och bra så den tänker jag spara och återanvända!
 
 
Glossybox är en skönhetsbox fylld med 5 produkter som kommer en gång i månaden. Man registrerar sig på deras hemsida och fyller i en skönhetsprofil för att de ska kunna matcha vilka produkter som passar in på en. Där kan man välja vilken hudtyp man har och vilken hudfärg, vilken hårfärg och hårtyp, vilken stil man har etc. 
Man får hem boxen i slutet av månaden och man betalar bara 139 kr (ingen fraktavgift!). Oftast får man någon eller några produkter i full size. 
 
Vad man sedan kan göra, om man vill, är att recensera produkterna på deras hemsida via ett mail som man får några veckor efter att boxen har kommit hem till en. Man får 20 Glossydots per recension (man kan endast göra 5 recensioner per månad eftersom man får 5 produkter) och när man har 500 Glossydots får man en Glossybox gratis! Jag som älskar att prova nya produkter och sedan säga vad jag tycker om dem (både ris och ros) älskar detta upplägg!
 
Självklart är detta lite av en chansning, vissa gånger kanske produkterna inte alls passar in på en (jag hade t.ex. hoppats på en lite roligare box än vad jag fick..) men för 139 kr är det ändå värt det. Man kan titta här på produkter som har funnits i boxarna tidigare månader och vissa är fantastiskt bra!
 
Om ni vill registrera er på Glossybox efter detta inlägg så skulle jag uppskatta om jag fick "tipsa er" via er mail. Jag får nämligen Glossydots som belöning då ;)
RSS 2.0