Min hudvårdsrutin - återfuktning

Jag tycker om att prova nya produkter men jag har alltid några favoritprodukter som jag kommer tillbaka till. När det gäller hudvård har Clinique de bästa produkterna enligt mig, men för tillfället trängs mina favoriter med nykomlingar som testas och utvärderas. I våras fick jag ett ryck och köpte på mig flera Biotherm-produkter för att prova och jämföra med mina Clinique-produkter, och visst är de bra, men inte lika bra. Dessa produkter använder jag morgon och kväll till ansiktet:
 
 
 
Dag- och nattcrèmen från Biotherm är väldigt lätta i konsistensen och går snabbt in i huden, vilket jag verkligen uppskattar under sommaren. Nu när det börjar bli höst och kallt så vill jag ha lite fetare produkter på huden, och då passar Cliniques "gröna" krämer Superdefense spf 25 age defense moisturizer (dagcrème) och Super rescue antioxidant night moisturizer (nattcrème) bättre. Dag- och nattcrèmen från Biotherm har en svag doft av citrus och i början hade jag svårt för det, men med tiden har jag vant mig. Jag kommer nog inte att köpa dem igen, men det är ingen tvekan om att det är riktigt bra produkter. Ett minus är att dagcrèmen inte har någon spf vilket jag gärna vill ha för att skydda huden året runt.
 
När det gäller ögoncrème så använder jag Garniers Roll-on under ögonen på morgonen för att vakna till liv och sedan Cliniques All about eyes ovanpå för att consealern ska sitta bättre. Det kan lätt bli lite torrt med bara Garniers Roll-on och då kan consealern se lite kakig ut. Cliniques ögoncrème Superdefense spf 20 använde jag under sommaren ovanpå Garniers Roll-on. På kvällen använder jag bara Cliniques All about eyes runt hela ögat.
 
Jag har även andra produkter som jag tillför ibland, t.ex. serum, moisture surge från Clinique och pore minimizer, men de ingår inte i min dagliga hudvårdsrutin.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0