Recessionista från Essie

Igår var det dags att måla om naglarna igen (Warm & Fozzie höll i 15 dagar!). Jag var så sugen på Recessionista från Essie - en härligt blodröd/vinröd färg som passar på hösten. Penseln var bred och bra så ett drag täckte nästan hela nageln. Konsistensen var riktigt bra och lagom tjock. Essie när det är som bäst!
 

Nya nagellack

Jag och killen var i London över helgen och det var underbart att vara inne på bl.a. Boots för att botanisera bland alla sminkmärken som inte finns i Sverige. Jag var däremot stark och höll uppe mitt köpstopp (fast jag köpte 10 böcker istället...). Innan resan var jag tyvärr inte lika stark och klickade hem dessa vackra nagellack från Eleven.se
 
 
Orly - Go Deeper
Orly - Can't Be Tamed
Essie - Beyond Cozy
Essie - Leading Lady
Essie - Recessionista

Glossybox-recension: Love & Toast - Showergel Persimmon Plum

Det är dags att börja recensera mina Glossybox-produkter från Oktober, och först ut är shower crème Persimmon Plum från Love & Toast.
 
Alla produkter från Love & Toast är över 97% naturliga och är helt fria från parabener, sulfater, propylengykol, ftalater, triclosan, mineraloljor och syntetiska färgämnen och produkterna är ej testade på djur
Med denna duschcreme från Love & Toast låter du dina sinnen omges av ett stimulerande och grönskande rikt lödder som doftar gott av fruktig aprikos. Duschcremen innehåller förutom aprikoskärneolja, sheasmör, aloe vera, kamomill samt kaprifol som skonsamt tvättar bort toxiner. Den har en härligt ”lyftande” doft som dröjer sig kvar långt efter din dusch.
Pris: 99 kr för 242 ml
 
Det här är en riktigt bra duschcreme! Doften är helt underbar och den löddrar alldeles lagom på huden. Konsistensen är lite rinnig men med tanke på att förpackningen är ganska hård så är det nog bra. Jag har en känsla av att det kan vara svårt att klämma ut produkten ur förpackningen i slutet, just eftersom den är hård. Den är däremot väldigt snygg och annorlunda med en rektangulär förpackning.
Jag kan tänka mig att detta är en riktigt bra duschcreme för veganer så jag ska tipsa min väninna Alex om den.
 
Betyg:

Goodiebag

Förra onsdagen var jag på mingel på ett spa här i Stockholm och då fick jag en goodiebag med följande produkter:
 
 
Waterclouds Repair Hairmask (jag har schampo och balsam hemma i samma serie så det här var perfekt!), Pureology Schampo och balsam (dessa fick jag i en Glossybox så de har jag redan testat och vet att de är toppen!), Kevin Murphy Angel Rinse Conditioner (knäppt att bara få ett balsam...), Peeling från Murad och en bar från Reztart.
 
Dagen efter visade det sig att jag även vunnit ett presentkort på 500 kr!!

Warm & Fozzie från OPI

Idag målades naglarna i en varm, härlig färg med massa guld- och kopparglitter! Jag antar att Warm & Fozzie från OPI kommer vara lika svår att ta bort som alla andra glittriga nagellack från samma märke. Det är en stor nackdel, för de glittriga lacken är gudomligt vackra men jag använder de så sällan eftersom jag vet att jag kommer få stå i timmar och försöka få bort de efteråt... 
Just detta lack var väldigt transparent och hade jag inte haft bråttom så hade jag haft ett annat nagellack i en matchande färg under. Nu fick jag istället måla 4 lager (!!) för att det skulle täcka. Men vackert blev det :)
 
Det är svårt att fånga de varma tonerna och glittret på bild... Lacket är vackrare i verkligheten.

Shopping från Yves Rocher

Okej, jag vet att jag bryter från mitt köpstopp (igen) men julprodukterna från Yves Rocher (limited edition) var så söta och verkade dofta så gott att jag var tvungen att beställa hem lite...

 

 

Från vänster till höger:

2 julmuggar, 2 ljuslyktor (guld och silver), doftljus Syren och Apple Delight.

Shower gel Vanilla Lemon, shower gel Candied Mallows, handtvål Vanilla Lemon, handtvål Candied Mallows, shower gel Apple Delight.

Handkräm Vanilla Lemon, handkräm Candied Mallows, läppbalsam Vanilla Lemon, läppbalsam Candied Mallows, rumsspray Vanilla Lemon, svart kajalpenna (gratis), mörkrosa nagellack (gratis), nyckelring (gratis), fleecetröja (gratis).

 

Shopping från Body Shop

Jag blev ganska nyligen medlem i the Body Shop och fick då erbjudandet "ta 3 betala för 2" som jag var tvungen att utnyttja innan året var slut. Eftersom de hade fått in sina julprodukter så var det extra kul att utnyttja erbjudandet. Jag rättfärdigade detta inköp med att produkterna var limited edition och att erbjudandet skulle gå ut. När jag betalade fick jag inte bara Ginger Sparkle shower gel gratis utan även Pink Grapefruit shower gel gratis!
 
 
Vanilla Bliss shower gel och body butter
Ginger Sparkle shower gel och body butter
Pink Grapefruit shower gel

Doftljus-samling

Idag upptäckte jag att de har börjat sälja doftljus från Yankee Candles på Åhléns!! Jag vet inte om det endast är tillfälligt eller om de kommer tillhöra sortimentet, men gillar man doftljus (och de från Bath and Body Works är inte enkla att få tag på...) så är Yankee Candles riktigt bra med härliga dofter! De finns i olika storlekar, kostar olika mycket (289 kr, 235 kr, 169/175 kr) och brinner olika länge, allt beroende på vad man vill ha. Jag ville egentligen ha de mindre varianterna med plåtlock men när vissa dofter bara fanns i glasburkarna så fick det bli så. Här kommer min lilla samling av doftljus (jag har flera enklare varianter från IKEA också, men orkade inte ta med dem)
 
 
Från vänster till höger, och uppifrån och ner:
All Through Genuine från MUS, Twenty Forever från MUS, Your Valentine från MUS, Full of Secrets från MUS, Less is More från MUS.
 
Marshmallow Fireside från Bath and Body Works, Apple Delight från Yves Rocher, Syren doftljus från Yves Rocher, Velvet Cream från SIA, Holiday Luxury från MUS.
 
Kitchen Spice från Yankee Candles, Sparkling Cinnamon från Yankee Candles, Vanilla Cupcake från Yankee Candles, Red Apple Wreath från Yankee Candles, Spiced Orange från Yankee Candles.
 
Vanilla Incense (det står inget företagsnamn på dessa men jag googlade lite och hittade bl.a. namnet Affari), Pink Champagne, Cranberry Apple Spice, Cinnamon Gingerbread, Spice Pumpkin.
RSS 2.0