Liz testar: Define-A-Lash Volume Mascara från Maybelline



Eftersom jag har hört massa bra om just den här mascaran så måste jag ju prova den. När dem dessutom reade ut den på H&M för endast 49 kr fanns det verkligen ingen anledning att skjuta upp det. Däremot kommer jag inte öppna den förrän mina påbörjade är färdiga men det ska bli riktigt spännande att se resultatet!


Kommentarer
Mary

Roligt att du har börjat blogga om smink :D

Kan du inte göra en riktig sotad make med svart och grått? Tror du skulle passa riktigt bra i det, och til det ha knallröda läppar! :D Jag måste nog också börja lägga upp mina sminkningar i bloggen n också haha, Makeupstore VS Body Shop :D

2010-02-20 @ 19:18:31
URL: http://www.maarys.bloggplatsen.se
Liz

Svar till Mary:

Jo absolut, svart och grått it is. Har massa gamla såna sminkningar i datorn eftersom jag alltid var nersotad runt ögonen när jag festade förr. Min header e ju ganska sotig, men antar att du e ute efter ännu svartare? :P

Ja, skriv om smink du me! Jag vill ha Body Shop-tips :D

2010-02-20 @ 19:41:09
URL: http://sminkliz.blogg.se/
Mary

Jag ska bara orka sminka mig och ta en massa kort också! Blir impad av dig som är så himla detaljerad! Men får lägga upp min sotade make nästa gång jag gör den. Tar ju sin lilla tid för att få det perfekt ;)

Vilken är favoritprodukten från makeupstore då? Är lite nyfiken på deras märke eftersom jag aldrig använder det själv!

2010-02-21 @ 20:03:51
URL: http://maarys.bloggplatsen.se
Liz

Svar till Mary:

Oj vad svårt att bara välja en produkt! Face mist kanske. Den funkar både som ett rengörande ansiktsvatten, fixerar pudret och återfuktar ansiktet under dagen. Dessutom doftar den underbart gott! :)

Har du nån favvo-produkt från Body Shop?

2010-02-21 @ 21:50:21
URL: http://sminkliz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0