Liz testar - Wild Strawberry Divine Skin Bdy Lotion från Björk o Berries

Produktinformation:
Wild Strawberry Body Lotion är en mjukgörande och återfuktande lotion som absorberas snabbt av huden. Innehåller ekologisk rapsolja, vitamin E och extrakt av handplockade svenska smultron från Högbo. Produkten är rik på antioxidanter och vitamin C, vilket ger huden näring och fukt hela dagen. Wild Strawberry har en naturlig doft av smultron från Högbo som ger en himmelskt söt upplevelse. Fri från mineraloljor & parabener.
Pris: 195 kr
 
 
Mitt första intryck av denna body lotion var att den luktade väldigt sött, på gränsen till för sött. Man kan ana smultron-doften även om den är lite för syntetisk, nästan lite äckligt sötsliskig, och jag som älskar smultron blev väldigt besviken över det.
Konsistensen är väldigt tjock och krämig. Man får arbeta länge med produkten för att få in den i huden. Den påminner om The Body Shops Body Butter i konsistensen.
Flaskan är väldigt fin men himla opraktisk! Det är svårt att få ut produkten då flaskan är hård (svårt att klämma ut) och produkten är tjock. Man får jobba länge för att få ut tillräckligt med produkt till hela kroppen.
Betyget dras ner av den dåliga förpackningen och den syntetiska doften.
 
Betyg:


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0