Liz testar - Max Factor Masterpiece Max High Definition Mascara

Nästa mascara som ska testas är Max Faxtor Masterpiece Max High Definition Mascara. De andra mascarorna som har testats finns här och här och här och här och här och här och här och här.
 
Produktinformation
Få upp till 400 % mer volym (jämfört med omålade fransar). Det kan vara svårt att hitta en volymmascara som inte gör att dina ögonfransar klumpar sig. Masterpiece Max Mascara ger dig djärva, tjocka ögonfransar med upp till 400 % mer volym men definierar och jämnar ut på samma gång, vilket ger en förvånansvärt elegant effekt. Ett enda svep med den högteknologiska iFX-borsten ger en läcker catwalk-finish på ett par sekunder. Inte undra på att den var den officiella mascaran vid Stockholm Fashion week by Berns 2007.
 
 
 
Såhär ser mina fransar ut utan mascara:

Resultat:
 
 
Jag har blandade känslor när det kommer till denna mascara. Jag älskar svärtan som den ger, men borstens strån är för korta så man får jobba mycket för att få mascaran överallt på fransarna. Detta resulterar i klumpar och fransarna får effekten "spindelben". Eftersom man får jobba med borsten för att få mascaran överallt på fransarna så hamnar lite mascara på ögonlocket, vilket ger ett stort minus.
Det är synd att man inte kan få både riktigt svarta och separerade fransar med denna mascara, men den blir bättre med tiden.
Förpackningen är däremot väldigt snygg och det ger alltid lite plus med en gummiborste.
 
Uppdatering
Denna mascara blir bättre och bättre ju mer man använder den. Efter ett tag börjar den separera fransarna riktigt bra och de blir dessutom väldigt svarta och långa. Man kan måla lager på lager utan att det blir klumpar. Det blir inget kladd på ögonlocket och inga rester runt ögat. Det enda negativa är att den är lite svår att ta bort med L'oréals vattenfasta sminkborttagning, som brukar kunna ta bort alla mascaror.
 
Betyg:
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0