Glossybox Juli 2012

Igår kom min allra första Glossybox! Jag har varit sugen på att prenumerera på en skönhetsbox ända sedan det dök upp på alla youtube-kanaler som jag följer från USA och UK, men inte vetat att det kommit till Sverige förrän alldeles nyligen. Jag tänkte att ni kunde få vara med på öppningen av boxen:
(info om vad det är och hur man kan skaffa sig en själv kommer längre ner)
 
Paketet såg ut så här när det kom (jag täckte över min adress med ett svart häfte)
 
 
Inuti det svarta ytterpaketet låg en rosa ask. När man öppnade asken var produkterna insvepta i svart papper med rosa rosett och låg på en bädd av svarta papperstussar för att inte skadas i frakten. Ovanpå fanns ett kort med info om alla produkterna.
 
 
Innanför det svarta pappret och rosetten låg produkterna såhär.
 
 
Här är produkterna:
 
 
1. "Sun-day", Post Sun Lotion från Odd Molly (full size)
2. Whitening+ Toothpaste från BrilliantSmile (full size)
3. Pro White Nail Polish från Alessandro
4. Heel Rescue Balm från Alessandro
5. Farewell the Scarlet Pimplehell, Cleansing Mud Mask från Anatomicals (full size)
 
Mer info om dem:
 
 
Den rosa asken är så söt och bra så den tänker jag spara och återanvända!
 
 
Glossybox är en skönhetsbox fylld med 5 produkter som kommer en gång i månaden. Man registrerar sig på deras hemsida och fyller i en skönhetsprofil för att de ska kunna matcha vilka produkter som passar in på en. Där kan man välja vilken hudtyp man har och vilken hudfärg, vilken hårfärg och hårtyp, vilken stil man har etc. 
Man får hem boxen i slutet av månaden och man betalar bara 139 kr (ingen fraktavgift!). Oftast får man någon eller några produkter i full size. 
 
Vad man sedan kan göra, om man vill, är att recensera produkterna på deras hemsida via ett mail som man får några veckor efter att boxen har kommit hem till en. Man får 20 Glossydots per recension (man kan endast göra 5 recensioner per månad eftersom man får 5 produkter) och när man har 500 Glossydots får man en Glossybox gratis! Jag som älskar att prova nya produkter och sedan säga vad jag tycker om dem (både ris och ros) älskar detta upplägg!
 
Självklart är detta lite av en chansning, vissa gånger kanske produkterna inte alls passar in på en (jag hade t.ex. hoppats på en lite roligare box än vad jag fick..) men för 139 kr är det ändå värt det. Man kan titta här på produkter som har funnits i boxarna tidigare månader och vissa är fantastiskt bra!
 
Om ni vill registrera er på Glossybox efter detta inlägg så skulle jag uppskatta om jag fick "tipsa er" via er mail. Jag får nämligen Glossydots som belöning då ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0